Vanaf 2002 voert 2bcoaching opdrachten uit voor kleine en grote, veelal internationaal opererende, organisaties en particulieren uit.

Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren: Energie (Gas, Water en Elektriciteit), Financiële sector (banken en verzekeringen), Technische R&D, Zorg (ziekenhuizen, zorgverlening), Onderzoek en Wetenschap, Kerken, Gemeentelijke instellingen, Ministeries en Transport.

Cliënten zijn personen die binnen een organisatie actief zijn in een functie, “in between jobs” of door bijzondere omstandigheden even niet (volledig) werken. Het zijn sturende leidinggevende (executive of directielid), managers, teamleiders en professionals op een willekeurig kennisdomein.
De lijst van organisaties waar wij een opdracht uitvoer(d)en is inmiddels zo lang dat we gestopt zijn die bij te houden.

2bcoaching heeft de afgelopen jaren gewerkt voor (medewerkers van) verschillende organisaties, zoals:

 

 rabobank logo  gemeente tiel logo
 essent logo  kpn logo
Dong logo  Thales logo
 Kondar Logo  cnv logo
 Fudura logo VMI group logo
 dutch space logo  EDSN logo
 HU logo  Safran Morpho logo
 dutch space logo  EDSN logo
 enexis logo  Invensys logo
 UMC logo  tennet logo
 altrecht  brabant_water_logo
 Genzyme logo … en nog vele anderen …!

Een aantal verhalen van onze klanten zijn als interview opgenomen in een glossy, gemaakt door Eline Lubbers van MindBlowing, dat wij lieten samenstellen ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van 2bcoaching.

Na afsluiting van een coaching traject vragen wij cliënten om hun ervaring te delen, transparant en voor iedereen te lezen, zonder enige censuur van onze kant. Je kunt dat teruglezen op “ervaringen van cliënten van 2bcoaching”. Daar lees je overigens ook de ervaringen van de jongeren en jong volwassenen die we vanuit de Stichting 2bmyself (een initiatief van 2bcoaching) ondersteunen.

 


Reacties

Onze klanten en wat zij zeggen — 2 reacties

  1. Beste Frans en Trudy, Van harte proficiat met jullie 10 jarig bestaan in 2bCoaching!
    Sinds ruim 2 jaar werken onze bureaus (2bCoaching en Het KansRijk) samen. De werkwijze van 2bCoaching heb ik in die tijd leren kennen ais inspirerend en steeds erg integer en authentiek.
    Dé manier om werkelijk resultaten te boeken zowel in individuele trajecten als met teams. In dat laatste geval kan het gaan om een Managementteam, een directie of een afdeling. Doordat jullie dy geen concessies doen aan kwaliteit en – als dat nodig is – “tot het gaatje gaan” bereiken jullie wat nodig is in organisaties!
    Alle goeds gewenst voor de toekomst!
    Marten Schreuder Het KansRijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *