Wij leren je jezelf te coachen, zodat je jezelf kunt zijn, (meer) kunt worden en blijven!
We besteden aandacht aan vragen als: “Wie ben ik? “en “Wat is er nodig?” en helpen je om die te exploreren én met elkaar te verbinden.

Ons uitgangspunt is de juiste persoon, op de juiste plek, in de juiste omgeving op het juiste moment. We gaan er vanuit dat als je doet wat je leuk vindt, in een omgeving waar je het naar zin hebt, jij je ook maximaal kan ontplooien. Daar wordt jij gelukkig van en daar heeft de organisatie waar je voor werkt ook het meeste aan: een medewerker die met passie en volledige inzet zijn/haar werk doet.

Dat betekend veelal maatwerk in de vorm van verschillende diensten: Individuele Coaching, Team Coaching, Conflicten hanteren en ondersteuning bij organisatie veranderingsprocessen. Wij werken daarbij volgende de 2beffective ® methode en zetten voor het helder krijgen van “Wie ben ik” de Birkman methode in.

Voor jongeren hebben een Stichting opgericht om jongeren te leren om bewuste studiekeuzes te maken en lastige vragen tijdens de studie op te kunnen lossen. Meer daarover vindt je in dit document over st 2bmyself of uitgebreider op de website van 2bmyself.