De 2beffective FlexiCoach: “contact” op de juiste wijze en het juiste moment om gelijk effectief te kunnen zijn!

FlexiCoachWEB

Wij zetten flexibel alle vormen van contact in om jou als je coach te ondersteunen. Op deze wijze kunnen we je direct ondersteunen met dat waarmee je bezig bent en lastig vindt, helpen we je met voorbereiden, soms zelfs tussendoor én met nabespreken. Zo bieden wij de mogelijkheid om verschillende (inclusief digitale) middelen te gebruiken die passen bij jouw situatie van dat moment.

Bij een FlexiCoach traject maken we samen de beste “blend”, de optimale mix van begeleidingsvormen die bij jou passen. Je kunt daarbij denken aan o.a. F2F (face-to-face afspraken), e-mail, chat, telefonische/video en email / digitale begeleiding, soms een stukje training en/of je krijgt een werkboek mee. Als coaches zijn wij flexibel en proberen ook graag andere werkwijzen uit als die jouw voorkeur hebben.

Ondersteunend materiaal geven we je direct online via een beveiligde digitale werkomgeving. Dat ondersteunt het vastleggen van je leer- en reflectieproces. Je kunt dan op ieder moment terugkijken, bijstellen en/of aanvullen wat je eerder dacht en opschreef. Zo maken we gebruik van je voortschrijdend inzicht waardoor fouten niet bestaan.

We zetten een e-coach omgeving in die de mogelijkheid heeft om op elke (werk) plek met een internet verbinding, met PC, tablet of SMART phone in contact te zijn met de jou toegewezen FlexiCoach. Voor jou als cliënt betekent dat een veilige digitale omgeving, plaats onafhankelijk met maximale privacy in elke leef/werkomgeving. Inhoudelijke mail verschijnt niet in je mailbox. Wel kun je zelf een “alert” aanzetten, als waarschuwing dat er een reactie voor je is, maar dat hoeft niet. Alle inhoudelijke informatie staat bij ons in de veilige digitale omgeving. Alles is online en op elk moment van de dag beschikbaar (tijd onafhankelijk) via de computer maar ook via je tablet of mobiel. Dit past optimaal bij de online generatie Z, bij Het Nieuwe Werken en het is locatie onafhankelijk. We coachen zo ook mensen op afstand, internationaal en overzee.